הדעות חלוקות בנוגע להשפעת איכות הקול על חווית ההאזנה לטקסט – יש הטוענים שהקולות הפחות טבעיים טובים דיים, ואחרים מתעקשים על הקולות הכי אנושיים שיש.
קרא עוד"שירותי Google לזיהוי דיבור והמרת טקסט לדיבור" הוא יישום מובנה באנדרויד התומך כעת גם בהקראה בעברית!
קרא עודבימים אלה הכריזה חברת Naturalsoft על תמיכה בשפה העברית ביישום הפופולרי Natural Reader. היישום תומך בהקראת טקסט, דפי אינטרנט ומסמכי PDF בקולות נעימים ומודרניים.
קרא עודתכנת Word בגרסתה העדכנית מאפשרת הקראת טקסט בעברית בקול טבעי ונעים (הילה) וכן הכתבה (הקלדה קולית) בעברית. בכך מספקת התוכנה פתרון הוליסטי לתלמיד המתמודד עם דיסלקציה ועולה ביכולותיה, בהקשר זה, על Google Docs.
קרא עודלפעמים נרצה לשמוע טקסט באופן מיידי, בלי להפוך אותו למסמך Word בענן או למסמך גוגל דוקס. לשם כך אפשר להשתמש ב- Google Translate (לטקסט קצר) וב"מקריא טקסט אונליין" (לטקסט ארוך).
קרא עודתוסף Voice Typing מאפשר הקלדה קולית בעברית בדפדפן Google Chrome ובדפדפן Microsoft Edge. הוא שימושי בעבודה במחשב עם WhatsApp Web, מסמכי Word מקוונים, Gmail, וכל אפליקציה מקוונת אחרת.
קרא עודגוגל שחררה לאחרונה תמיכה בעברית עבור הקראת דפי אינטרנט באנדרויד ואייפון, באמצעות Google Assistant.
קרא עודספרי הלימוד של מטח נגישים בפורמט דיגיטלי דרך "כותר ספרים", אבל לא ניתן להקריא אותם ישירות מדפי האתר. להלן הפתרון להקראתם.
קרא עודאחד האתגרים הגדולים שעומדים בפני מי שעובד עם מסמכי Word או מסמכי Google Docs, הוא השילוב של הקראת טקסט והקלדה קולית. לפניכם כמה שיטות לשילוב זה במסמכים.
קרא עודדפדפן Microsoft Edge מאפשר הקראת דפי אינטרנט, ובכללם קבצי PDF מקומיים הנטענים דרך הדפדפן. ממשק ההקראה מאפשר שליטה על מהירות ההקראה וקפיצה בין פסקאות.
קרא עודאם נשלח אליכם צילום של טקסט – לדוגמה דף מתוך ספר, תמונת מסך, או מטלה לבית – תוכלו לשתף את התמונה עם Google Lens, המפענח את הטקסט ומאפשר את הקראתו.
קרא עודנכון להיום, Google Docs היא האפליקציה היחידה המאפשרת הקלדה קולית בעברית במחשבי PC. וכעת, אפשר גם לשמוע בה טקסט, בעזרת תוסף Read Aloud TTS.
קרא עוד